Fri fragt på alle ordrer - Hurtig & fleksibel levering - 30 dages returret

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Blossholm ApS

Kigkurren 6, 3 sal.

2300, København S 

+45 42 52 14 66

CVR: 42010553

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og inklusiv leveringsomkostninger (til kantsten/hoveddør).

 

Blossholm ApS tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. 

 

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 

 

Blossholm ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker. 

 

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag. 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail. 

Vi leverer til privat- og firma adresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland. 

Alle varer leveres med egne fragtmænd. 

Læs mere om Leveringsbetingelser på denne side

 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. 

 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget. 

 

Fortrydelse skal meldes til os senest 30 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 30 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på retur@blossholm.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Herfra vil vi informere om dine muligheder for at sende varen retur. 

 

Vi stræber efter at besvare henvendelser indenfor 24 timer, men der kan gå op til 1-2 hverdage. Er din henvendelse ikke besvaret indenfor 1-2 hverdage, prøv venligst at kontakte vores kundeservice. 

 

Det er op til Blossholm ApS at vurdere varens stand. Hvis varen er benyttet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

Reklamationsret 

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. 

 

Reklamation skal meddeles til Blossholm ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt. 

 

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. 

 

Blossholm ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav. 

 

Reklamationer sendes til vores lager: 

Smedeland 18,

2600 Glostrup

 

Persondatapolitik 

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Blossholm ApS. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. 

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@blossholm.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage. 

 

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby 

Link: www.forbrug.dk 

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

30 dages returret

I tilfælde af, at du fortryder dit køb, har du 30 dage til at arrangere gratis afhentning af dine varer.

Fri fragt og fleksibel levering

Gratis levering mandag - fredag kl. 7:00 - 19:00.
Tilkøbsmuligheder for levering i bestemte tidsintervaller og i weekenden.

Vi er her for dig

Ring til os på 89 87 04 58
Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål fra 8-17 alle hverdage.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er tom
Shop vores spejle