Fri fragt på alle ordrer - Hurtig & fleksibel levering - 100 dages returret

OM OS

OMDREJNINGSPUNKTET I DIT HJEM
Hos BLOSSHOLM stræber vi efter at designe ikonisk interiør og karakteristiske designelementer til den moderne nordiske indretning. Du behøver ikke en hel møbelserie for at give hjemmet en sammenhængende stil. Træd ind i vores nye univers af stilrene, solide og store statement pieces og oplev, hvordan et enkelt indretningselement i rummet kan skabe den helt rigtige atmosfære. Stilfuld. Smagfuld. Let og elegant.
Med fokus på stort format og iøjnefaldende designs ønsker vi at skabe omdrejningspunktet i dit hjem og gøre din indretning unik.
Navnet Blossholm er en sammensætning af det engelske ord “blossom”, som betyder at blomstre, og det danske ord “holm”, som er et gammelt udtryk for en ø eller en bakketop. BLOSSHOLM ønsker at skabe associationer til behagelige omgivelser og til et hjem hvor det interiør man omgåes i skaber lys og velvære til hverdagen. 
Vi vil løbende lancere nye spændende interiør artikler, så hold et øje til vores sociale medier eller abonner på vores nyhedsbrev for at være den første til at høre om nyankomne produkter. 
MÆRK KVALITETEN
Kvaliteten hos BLOSSHOLM kan både ses og mærkes. Holdbare produkter er en integreret del af den bæredygtige tankegang - Vi vil ikke fremstille noget, der hurtigt skal smides ud.
Veludført håndværk med fokus på detaljen. Miljøvenlige fremstillingsprocesser og genanvendte materialer, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Vi er altid på udkig efter nye løsninger, der er bedre, mere holdbare og mere bæredygtige.
Er vores maling miljøvenlig? Kan vi bruge genanvendelige materialer? Vi stiller spørgsmål, tester produkterne og undersøger alt fra råmaterialer til produktionsprocesser og overfladebehandling for at finde bedre løsninger. Med laboratorie tests fra anerkendte bureauer sikrer vi en solid kvalitet, der lever op til de strenge EU-standarder i henhold til kemikalier og tungmetaller. Du kan læse mere om møblernes kvalitetstests under hver produktkategori.


DEN BEDSTE KUNDEOPLEVELSE
Hos BLOSSHOLM ønsker vi at gøre stilfuld indretning til en gennemgående god oplevelse for alle. Derfor gør vi alt for at tilbyde strømlinet ordrehåndtering, konkurrencedygtige priser, fleksibel og gratis levering samt en forlænget returret. Vi håber, at din rejse fra idé til bestilling og levering bliver inspirerende og ubesværet. Har du spørgsmål, kommentarer eller brug for hjælp? Kontakt os, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

30 day right of return

In the event that you regret your purchase you have 30 days to make a return.

100 dages returret

I tilfælde af, at du fortryder dit køb, har du 100 dages gratis returnering af dine varer.

Fri fragt og fleksibel levering

Gratis levering på alle ordrer.
Tilkøbsmuligheder for levering i bestemte tidsintervaller og i weekenden på udvalgte produkter.

Vi er her for dig

Ring til os på 89 87 04 58
Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål fra 8-17 alle hverdage.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er tom
Shop vores spejle