Fri fragt pĂĽ alle ordrer - Hurtig & fleksibel levering - ForlĂŚnget returret frem til 1. februar 2023

Cookiepolitik

Cookie- og privatlivspolitik hos Blossholm ApS

Introduktion
Nür du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge vÌrdien af de annoncer, der vises pü siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formül og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes pü din computer, mobil el. tilsvarende med det formül at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og mülrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optrĂŚde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan fĂĽ adgang til.



Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Nür du benytter vores website indsamler og behandler vi en rÌkke südanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker pü (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk vÌre i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gĂŚldende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formĂĽl, de er indsamlet til, og vil blive slettet, nĂĽr dette formĂĽl er opfyldt eller ikke lĂŚngere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hÌndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FormĂĽl
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at vÌre relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, nür de ikke lÌngere er nødvendige. Perioden afhÌnger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornür informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker pü, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til mülretning af annoncering.

Vi benytter herudover en rĂŚkke tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger pĂĽ vores vegne og mĂĽ ikke anvende dem til egne formĂĽl.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrĂŚkkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at fü oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan ogsü tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@blossholm.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogsü mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke lÌngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrÌnse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogsü sende os en anmodning herom til ovennÌvnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Blossholm ApS
Kigkurren 6, 3 sal. 
2300 København S
Telefon: +45 42 52 14 66
Email: info@blossholm.dk

30 day right of return

In the event that you regret your purchase you have 30 days to make a return.

30 dages returret

I tilfÌlde af, at du fortryder dit køb, har du 30 dage til at arrangere gratis afhentning af dine varer.

Fri fragt og fleksibel levering

Gratis levering mandag - fredag kl. 8:00 - 21:00.
Tilkøbsmuligheder for levering i bestemte tidsintervaller og i weekenden.

Vi er her for dig

Ring til os pĂĽ 89 87 04 58
Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmül fra 8-17 alle hverdage.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er tom
Shop vores spejle