Fri fragt på alle ordrer - Hurtig & fleksibel levering - 100 dages returret

Fri fragt og 30 dages returret

 

BLOSSHOLM tilbyder gratis fragt på alle ordrer. Herudover tilbydes der ekstraordinært hele 100 dages gratis retur på alle ordrer & fri Retur-afhentning af vores store spejle på din adresse.

Vi sender vores mindre pakker med GLS - store pakker bliver sendt med BFT logistik. Alle bestillinger i hverdage inden kl. 9.00 bliver som udgangspunkt afsendt indenfor 1-2 hverdage. Forsinkelser kan i travle perioder forekomme. 

Du kan finde leveringsmetoden for det specifikke produkt på produktsiden og ved check-ud siden. 

 

Levering af normale pakker 

Alle pakker med normal størrelse vil blive sendt gratis med GLS med mulighed for levering med omdeling - Valget er dit ved check ud siden. Alle pakker vil som udgangspunkt blive leveret 1-2 hverdage efter de er afsendt. Du vil få opdatering direkte fra pakkedistributøren. Forsinkelser kan forekomme. 

På produktsiderne og ved check-ud fremgår de mulige leveringsmetoder.

Levering af store spejle

Vores store spejle bliver sendt med fragtfirmaet BFT Logistik til kantstenen og leveres som udgangspunkt 1-2 hverdage efter de er afsendt.
Standard gratis levering sker som udgangspunkt i et 4 timers tidsinterval mandag til fredag mellem kl. 8:00 - 21:00.

 

Sådan foregår leveringen af store spejle med BFT: 

1. Du laver en bestilling på hjemmesiden - herefter modtager du en ordrebekræftelse på mail. Ønsker du levering på en bestemt dag, noter det venligst i kommentarfeltet ved bestillingen. 

2. Vi pakker din ordre og afsender den indenfor 1-2 hverdage. Levering sker herefter som udgangspunkt 1-2 hverdage efter afsendelsen (Eksempelvis mellem kl. 10-14), medmindre andet aftalt. 

3. Aftenen inden leveringen modtager du en sms fra fragtfirmaet BFT med et 4 timers leveringsinterval mellem kl. 8:00 - 21:00, har du valgt gratis levering til kantsten.

4. På dagen modtager du en sms 30 minutter inden leveringen.

5. Du pakker dit flotte nye spejl ud fra Blossholm ✨

Ønsker du levering i et bestemt tidsinterval på dagen, indbæring eller lørdagslevering, kan dette tilkøbes - se her på siden eller på check-ud siden. 

Ved ændringer i leveringen efter bestilling, kontakt venligst BFT på info@bftlogistik.dk eller på +45 72 18 55 58 

Leveringsmuligheder & tilkøb 

Hvis du ønsker at få varen leveret i et bestemt tidsrum, har du følgende muligheder for tilkøb: 

   

  Tidsintervaller

  Levering mandag-fredag

  Lørdagslevering

  8:00 – 21:00 

  Gratis 

  249 kr. 

  8:00 – 14:00

  249 kr.

  499 kr.

  17:00 – 21:00

  249 kr.

  Ikke muligt

  Valgfrit 4 timers tidsinterval
  mellem 8:00 – 21:00

  499 kr.

  Ikke muligt 

  Indbæring  499 kr.  499 kr. 

   

  Indbæring

  Ved tilkøb af indbæring vil varen blive båret helt op til et valgfrit let tilgængeligt rum. 
  Indbæring kan som regel altid lade sig gøre - I sjældne tilfælde vil det kunne ske at chaufføren må annullere indbæringen, hvis der for eksempel er for smalt i opgangen. I så fald vil du få refunderet udgiften til indbæringen og en ny levering vil tilbydes på vores regning.

   

  Tilgængelighed på din adresse

  Vi tilbyder fri fragt og levering til din hoveddør på gadeplan. Derfor er det vigtigt, at du i forbindelse med din ordre angiver den korrekte adresse, og at du vurderer, om vejen til din adresse er egnet til en stor varevogn. Da vores chauffører ankommer i en stor varevogn, kan det f.eks. være svært at levere varer til sommerhuse, kolonihaver, mm. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan komme frem til din adresse? Kontakt os venligst på mail.

   

  Levering uden modtagelse 

  Alle forsendelser stilles som standard hvis chaufføren finder det forsvarligt medmindre du giver besked om at det ikke må ske. Fra det øjeblik varen stilles er den udelukkende dit ansvar.

   

  Levering er gratis – genkørsel er betalt

  Hvis du har bestilt levering uden at være hjemme og Spejlet ikke kan stilles forsvarligt så vil chaufføren køre tilbage med varen. Du vil modtage besked direkte fra fragtfirmaet og finde en passende ny dag for levering. Genkørsel koster 249 kr.  

   

  Levering til Bornholm med BFT

   BFT sender til hele Danmark til adresser på fastlandet og brofaste øer.
   Levering til Bornholm tager 4-7 hverdage og koster 499 kr. - dette vil blive opkrævet separat fra din bestilling.

    

   Returnering af store spejle

   Hvis du ønsker at returnere dit spejl, vil vi kunne arrangere afhentning af spejlet på samme vilkår som ved leveringen, med afhentning på din adresse. Returnering er altid gratis indenfor de første 100 dage. Kontakt os venligst ved ønske om returnering, så vil vi hjælpe dig dig med at arrangere det. 

    

   Forudbestillinger 

   Det er svært for os altid at have lager på alle produkter. Derfor sker det indimellem at en vare er udsolgt og derfor kan forudbestilles. Dette står oplyst på produktsiden, typisk øverst i produktbeskrivelsen, hvor den estimerede leveringstid også står oplyst. Leveringstiden er estimeret og kan derfor variere med +- 30 dage. 

   • Når varen er klar til at blive leveret vil du modtage en mail om leveringen. 
   • Betalingen bliver ved forudbestilling trukket med det samme.
   • Du kan til enhver tid annullere din forudbestilling og få refunderet det fulde beløb, skulle du fortryde købet.

    

   Fortrydelsesret og returnering

   Fortrydelse skal meldes til os senest 100 dage efter varen er modtaget. Kontakt os for at arrangere en returnering. Alle Returneringer er gratis. 

   Vores produkter er pakket ind når de bliver leveret til dig, vi anbefaler derfor at beholde indpakningen, indtil du ved, at du vil beholde varen. Såfremt indpakningen er smidt væk, vil varen ikke kunne tages retur. I tilfælde af dette, kontakt venligst vores kundeservice for at finde en løsning på det. 

   Ved levering vil chaufføren ikke pakke din vare ud. Vi anbefaler, at du tager billeder af pakken, hvis den ser beskadiget ud, samt at du tager billeder af produktet. Er din vare skadet, så kontakt os, og vi vil udskifte den uden yderligere omkostninger.

   Sådan returnerer du en vare

   Meddelelsen skal gives pr. mail til info@blossholm.dk hvor du tydeligt oplyser om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Herfra vil vi informere om dine muligheder for at sende varen retur.

   Vi stræber efter at besvare henvendelser indenfor 24 timer, men der kan gå op til 3 hverdage. Er din henvendelse ikke besvaret indenfor 3 hverdage, prøv venligst at kontakte vores kundeservice på telefonen. 

    

   Har du spørgsmål?

   Er du det mindste i tvivl om noget vedrørende levering eller returnering af en vare, så kontakt os på telefon eller via mail, og vi vil besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

   30 day right of return

   In the event that you regret your purchase you have 30 days to make a return.

   100 dages returret

   I tilfælde af, at du fortryder dit køb, har du 100 dages gratis returnering af dine varer.

   Fri fragt og fleksibel levering

   Gratis levering på alle ordrer.
   Tilkøbsmuligheder for levering i bestemte tidsintervaller og i weekenden på udvalgte produkter.

   Vi er her for dig

   Ring til os på 89 87 04 58
   Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål fra 8-17 alle hverdage.

   Luk (esc)

   Popup

   Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

   Age verification

   By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

   Din kurv er tom
   Shop vores spejle